MENU KONFERENCYJNE



I. Przystawka (do wyboru)

  • Sałata roszponka z szynką parmeńską i melonem z sosem winegret
  • Galantyna z kurczaka podana ze świeżym ogórkiem w sosie kurkowym
  • Łosoś panierowany w chipsach paprykowych podany z sałatą lodową i zapiekaną bagietką na sosie śmietanowo-chrzanowym


II. Zupa (do wyboru)

  • Zupa cebulowa z grzankami oraz serem
  • Krem z białych szparagów z szynką i płatkami migdałów
  • Bulion z kołdunami
  • Zupa pomidorowa z makaronem naleśnikowym


III. Drugie danie (do wyboru)

  • Roladki ze schabu ze świeżą marchewką, ogórkiem i cebulą podany ze szpeclami oraz brokułem
  • Vol-au-vent (miseczki z ciasta francuskiego) podany z potrawką z kurczaka marchewkami oraz groszkiem podany na kiełkach lucerny z pomidorkami koktajlowymi
  • Polędwiczki faszerowane szpinakiem i fetą na sosie pomidorowo-oliwkowym podane z grzankami czosnkowymi
  • Zapiekany karmazyn podany z zapiekanymi ziemniaczkami
  • Roladki z dorsza w beszamelu z kolorowym makaronem i sałatą lodową
  • Salitimbocca z kurczaka (koperty z szynką parmeńską i szpinakiem)


IV. Zimna płyta

  • Tymbaliki – roladki z szynki nadziewane pastą chrzanową
  • Babeczki kruche nadziewane pastą serową z tuńczykiem
  • Galaretki drobiowe
  • Nadziewane jaja w trzech rodzajach
  • Sałatki do wyboru
  • Półmisek wędlin
  • Deska serów
  • Śledziki w oleju lub śmietanie